Siv Jespersen

Siv Jespersen har i sommers, efter uddannelsesophold i Norge og i New Zealand, afsluttet sin læretid med rigtig gode resultater. TILLYKKE SIV! Hun arbejder nu som svend hos Helle. Hun siger: “Jeg har i løbet af min læretid arbejdet på fire arbejdspladser i tre forskellige lande. Alle har de været meget forskellige, med hver sin styrke. Jeg startede med vikingesejl i Nyhavn og endte hos en sejlmager som laver sejl til kapsejlads i bl.a. ARAMID og Carbon. Jeg nåede endda forbi New Zealand hvor teknologien og forholdet til sejlsport er ret avanceret, forholdene herhjemme kan ikke tilnærmelsesvis sammenlignes med det. Alt i alt har det været en sindssygt spændende og udfordrende læretid. Det har givet min faglighed lov til at vokse enormt meget, i mange forskellige retninger. “

 
sivx2.jpg
 
Simon Wozniak